domingo, 10 de junio de 2012

Вирощування трави, приправи і Medicinaleses легко в цілому.

Це рослини, які ідеально підходять для початківців садівників. Віддасть вам сторицею. http://plantas-y-flores.blogspot.com/ Більшість трав роблять дуже добре в квіткові горщики, але буде потрібно більше води і поживних речовин, ніж якщо б вони були посаджені на землю. Знайти місце з великою кількістю світла, принаймні, від 4 до 6:00 сонця в день, як і підвіконня. Якщо Ви будете вирощувати в приміщенні, це дуже яскраво. Дві коробки можуть містити (групи для кожного з них): • Розмарин (розмарином лікарський) • чебрець (Thymus вульгарні) • Sage (Шавлія лікарський) • орегано (материнки звичайної) • майорану (материнки майорановскім). • М'ята перцева (Mentha Piperita) • Василь (Ocimum basilicum) • Петрушка (Petroselinum Crispum) • Зелений лук (Allium fistulosum) Чіпи мають вимоги та обмеження для кожного виду. Тоді см. Ароматичні основи загальної культури. 1. Зрошення • Багато трави є рідними для середземноморського клімату (ісопу, лаванди, меліси, материнки, шавлії, сантоліна, чебрець, ...) і потребують невеликій кількості води, щоб жити. Інші вимагають більше вологи: м'ята, петрушка, м'ята перцева, ... • Вирощується в горщиках треба поливати і влітку. Для досягнення доброго дренажу розміщені в нижній частині контейнера черепки посуду • У відповідності з конкретними умовами, за яких рослина повинна бути води більш-менш. Погоду, коли сонце, якщо ви отримуєте від вітру, якщо грунт грунті піщаний або глинистий, весна, літо ... • Вода рано вранці або ввечері, не більше години сонячного світла. • Коли ви втрачаєте деякі свіжості дає рясного поливу. Це досвід їхньої культури, які навчать вас. Багато спостереження. 2. Абонент • Ароматичні рослини і платять трохи приправи, щоб не втратити смак і аромат. Ці рослини воліють нормальні грунту, багаті поживними речовинами корисних копалин до одного, в загальних рисах. • Для забезпечення щорічного добрива землі, все в порядку. Якщо ви використовуєте органічні добрива (гній, компост, торф і т.д.). Застосовується в зимовий період (1 кг на квадратний метр), і якщо мінеральна (також звані хімічні), зробити це навесні, та / або восени. • Вирощується в горщиках і в процесі розвитку, додає наприклад, рідке добриво розчиняється в душі (1 раз на місяць). Змініть перші 3 або 4 дюйма субстрату в горщику на нові землі, це теж добре. 3. Cavas і бур'янів • Протягом року треба рити землю протягом кількох перерву поверхні кори, провітрити, mullirlo, а також, між іншим, видалити бур'яни навколо рослин там. Краплі трохи мішку підкладці або горщиках або ящиках на вікнах. • Лабре дуже поверхнево, не вдаючись, так як це порушило б коріння. Не менше 2 разів на рік і не більше 5 або 6. • естрагону і м'яти швидко поширюється за допомогою підземних стебел, які можуть вторгнутися в навколишні рослини, ставши, в "Weeds". Якщо рослини у відрі поховали, це обмежить його бокового розширення. Або скоротити їх часто, щоб вони не стали інвазивними. 4. Заповнення • Мульча і мульчування є розширення бази соснової кори рослини, гравій, соломи, мульча, чорний пластик, килимки та інші матеріали. Його перевагами є: 1. Збереження грунтової вологи, тому полив повинен бути менше. Це, в сухому кліматі, де йде дощ трохи, або подолати влітку, це дуже важливо. 2. Вони залишають дуже мало бур'янів. 3. Органічні мульчі розкладаються повільно, тому деякі yaportan гумусу в грунті. 4. Естетично декоративне, наприклад, соснової кори. Продається в пластикових мішках в товсті і тонкі скибочки. Вона може поширюватися на чорний лист геотекстиль, який дозволяє воді, і так, оскільки бур'яни, нулю. • Якщо ви зробили ковдри під час посадки, можна помістити в будь-який час. 5. Обрізка • материнки, м'яти, меліси, лаванди, чебрецю, шавлії, сантоліна ... вирізати їх після цвітіння, щоб спровокувати новий здоровий розвиток, якщо ні, стане деревне. До літа, нарізати трави, такі як м'ята, щоб стимулювати розвиток нових листя. Чебрець краще обрізати його часто і потроху протягом весни і літа. Однак, через кілька років, хоча ми підрізали щороку, необхідно викорінити і посадити нові, так як вони втрачають свою первісну форму. • Якщо деякі трави та чагарників обробкою. • Видаляє сліди минулих квіти і глави, так як вони споживають резервів і спотворити заводу. Видалення листя. • Якщо вам потрібно гілочку петрушки або м'яти, вирізати ножицями довгій ніжці над ниркою, таким чином, що рослина може розвиватися і далі. 6. Вщипнув або обробка Якщо рослина тонкими і рідкісними, корисно вщипнути або перекидання. Це просто, щоб скоротити кілька порад нирок викликає зростання взяти сторін і зробити вбивство більш компактним і гіллястим стеблом, а не так довго, і голий зад. 7. Шкідників, хвороб і розладів Тля • Необхідно стежити за можливими атаки шкідників (комах, кліщів, равлики, ...) або захворювань (гриби, бактерії і віруси). • Якщо шкідника або хвороби присутній на кулінарний рослин і ставитися з пестицидами , ви повинні подати заяву щонайменше 1 або 2 тижні до збору для використання на кухні. Перевірте етикетку в найближчі дні чекати перед вживанням. Технічно називається "безпечний період". http://plantas-y-flores.blogspot.com/ • Набагато краще використовувати замість біологічних хімічних інсектицидів. Хоча в цілому, менш ефективні біологічних інсектицидів, щоб вбити паразитів, які convencionales.http :/ / Завод-і-flores.blogspot.com / • Поряд з шкідниками і хворобами може зайняти декілька порушень: Надлишок води, який гниє коріння і рослина гине (занадто багато поливу, ущільнених грунтів, калюжі) Засуха. Розводнений більше. Недолік живильних речовин. Оплачується. Надмірне тіні. Ввести в дію з більше світла. Навесні заморозки. Зберегти в. Сильні вітри, сухі, холодні або фізіологічного розчину (в районах, поряд з морем).

No hay comentarios:

Publicar un comentario